Elif Hanım Hotel & SPA endüstriyel reklam sektörüne özel kampanyalar sunuyor

Interior 3Sektörümüzün önde gelen malzeme tedarikçilerinden Eray Reklam’ın sahibi olduğu Elif Hanım Hotel&SPA, endüstriyel reklam sektörü firmalarına özel kampanya sunuyor. Kısa bir sürede Muğla Akyaka’nın “en iyi oteli” ünvanını elde eden Elif Hanım Hotel&SPA, 36 odalı butik bir otel konseptinde. Tamamiyle misafirlerinin nefes almasını sağlayacak, bayi, motivasyon toplantıları, yeni ürün lansmanı yapılabilecek konsepte sahip. Doğası ve deniziyle çok kısa sürede Akyaka’nın en iyi oteli oldu.

Sektör firmaları da yoğun bir şekilde ilgi gösterdi. Otelde konaklayanların son derece memnun kaldığı Elif Hanım Hotel&SPA, misafirlerinin kendilerini ayrıcalıklı hissedecekleri özel bir tesis. Geçtiğimiz ay otelin misafirleri arasında bir önceki dönem ARED Başkanı Sayın Birol Fedai, bir arkadaş grubuyla ağırlandı. Elif Hanım Hotel&SPA, 100 kişilik toplantı salonu ile çok sayıda kurumsal firmanın şirket toplantısı, bayi toplantısı ve seminerlerine ev sahipliği yaptı.

Elif Hanım Hotel&SPA’da neler var?

Azmak nehrinde tekne turu

Azmak Nehrinde yapacağınız tekne turu hem nehrin güzelliklerini görmeniz açısından hem de nehir içerisinde ki doğal akvaryumu görmeniz açısından çok keyifli ve eğlenceli bir seçim olacaktır.

Lounge & Bar

Müziğe doyacaksınız. Her Salı, Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Sema Atak ile 19:30 – 22:00 arası unutamayacağınız müzik dolu saatler ile geçmişe yolculuk yapabilirsiniz.

Masaj

Özel eğitimli masörlerimiz ile Spa’nın keyfine varacak olup vücudunuza uygulanacak özel teknikler ile kendinizi yeniden bulacaksınız.

Spor ve Spa

Tüm donanımlara sahip spor salonumuzda özel eğitmenimiz ile birlikte kendinizi yeniden keşfedeceksiniz.

RT7A2770Venedik Kafe

Otelimize has olan Azmak havuzumuz sizleri bekliyor

Print Friendly, PDF & Email