Remifol 2 yeni üretimini ziyaretçilerle buluşturacak

 Dijital baskı ve kesim folyoları üretimi yapan Remifol, polimerik araç folyosu ve çift taraflı bant üretimini ilk kez ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

 4-8 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan SIGN İstanbul Fuarı’nda yerini alan Remifol, yeni üretimine başladığı polimerik araç folyosu ve çift taraflı bant ürünlerini ilk kez ziyaretçilerle buluşturacak. Fuarla ilgili olarak Remifol’den Hasan Aktuğ sorularımızı yanıtladı.

SIGN İstanbul Fuarı 2017 kapılarını açıyor. Bu yıl ilk defa Printtek Fuarı ile eş zamanlı olarak 5 gün sürecek. SIGN İstanbul Fuarı’na ilişkin düşüncelerinizi öğrenebilir miyiz?

Hasan Aktuğ: Öncelikle Dijital Teknik Dergisi okurlarını selamlar katılımcı ve ziyaretçiler için hayırlı bir fuar olmasını dilerim. Bu yıl fuarın 5 gün olması katılımcılar için yorucu olsa da daha verimli olacağı kanaatindeyim. Ziyaretçiler içinde verimli bir fuar olacağını düşünüyorum.

Bu yılki fuara hangi amaçlarla katılıyorsunuz? Beklentileriniz nelerdir?

Hasan Aktuğ: Biz Remifol Folyo A.Ş. olarak dijital baskı ve kesim folyoları üretiyoruz. Bu yıl polimerik araç folyosu ve çift taraflı bant üretimine başladık. Fuarda bu iki ürünün tanıtımına ağırlık vermeyi planlıyoruz. Beklentilerimize gelince öncelikle ihracat yaptığımız ülkelerin sayısını arttırmak daha fazla ülkeye ulaşmak ve markanın bilinirliğini arttırmak.

Fuar süresince ziyaretçilere sergileyeceğiniz ürünler neler olacak? Özellikle ön plana çıkaracağınız bir ürün olacak mı?

Hasan Aktuğ: Kendinden yapışkanlı ürünler üretiyoruz. Son olarak üretimine başladığımız polimerik araç folyolarının tanıtımına ağırlık vermeyi planlıyoruz.

Geçmişten günümüze baktığınız zaman SIGN İstanbul sektöre ve firmanıza ne tür kazançlar sağladı?

Hasan Aktuğ: Markanın bilinirliğini arttırmaya katkıda bulundu ve bizim bu sektörde daha güvenilir bir hale gelmemize yardımcı oldu. Yurt dışında ziyaret ettiğimiz fuarlar dünyanın en bilinen ve en büyük fuarları dolayısı ile kıyaslama yapıldığı zaman bizim fuarlarımız onlara göre daha yetersiz oluyor. Birde son yıllarda ülkemizde aynı sektöre hitap eden iki fuar organizasyonu olması katılımcıların ve ziyaretçilerin bölünmesine neden oluyor. Bu fuarların birleştirilmesi ve daha büyük kitlelere hitap etmesi en büyük isteğimiz.

Kalite ve hizmet noktasında rekabet her geçen gün artıyor. Bu durumda firmanızı farklı ve ayrıcalıklı kılan özellikler nelerdir?

Hasan Aktuğ: Bizler ürettiğimiz ürünlerin daha ekonomik olmasını sağlayabiliriz. Bu bizim ürünün kalitesinden taviz vermemize neden oluyor. Vazgeçmek istemediğimiz en önemli şey markanın kalitesidir.

Endüstriyel reklam sektörünün gelişimini nasıl görüyorsunuz? Firmanız adına makine ve ürün noktasında hangi ürünler daha çok ilgi çekiyor?

Hasan Aktuğ: 2001 yılında bu sektöre katıldım. O dönemden bu zamana kadar sektörde bir çok şey teknolojinin imkanlarıyla birlikte değişti. Ben inanıyorum ki her geçen gün daha da iyi bir hal alacak. Biz firma olarak 2016 yılında makine parkurumuzu yeniledik ve geliştirdik 161 cm genişliğe kadar dijital baskı folyosu üretebiliyoruz. Küçük bir yatırımla 2 metre genişlikte de üretim yapabileceğiz.

Son olarak SIGN İstanbul vesilesiyle sektöre bir mesajınız var mı?

Hasan Aktuğ: Rekabetin günden güne arttığını ülkemizde kar marjları oldukça düşmekte buda firmaların kaliteden taviz vermelerine neden olmakta ilk etapta kar etmek amacı ile yapılan bu hamleler uzun vadede daha büyük zararlara neden olabiliyor. Katılımcılar ve ziyaretçiler için iyi bir fuar iyi bir sezon temenni ediyorum.

Print Friendly, PDF & Email